• EUR [ 1 Euró ] = 4.708 lej
  • USD [ 1 Amerikai dollár ] = 4.137 lej
  • GBP [ 1 Angol font ] = 5.319 lej
  • HUF [ 1 Magyar forint ] = 0.0147 lej
Tagok
Programok

András Zoltán és Gászpor István, a program kidolgozásával megbízott szakemberek


Előadó:
András Zoltán és Gászpor István

Letöltés: itt


plakat a3 husvet-01kkkHarmadszorra szervezi meg a Húsvéti Vásárt a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége március 30-31 között. A kétnapos renezvény helyszíne a Márton Áron tér.

A vásáron főként házias termékeket kóstolhatnak és vásárolhatnak az érdeklődők. Bőséges kínálattal lesznek jelen a tej-, gyümölcs- és húsfeldolgozók, eszem-iszom standnál pihenhetnek meg a látogatók. Méhészeti- és péktermékek, kertészetek változatos kínálata színesíti a vásárt. A kézművesek húsvéti díszeket készítenek.

Foglalkozásokat szerveznek a gyerekeknek a Cimbora Tanulók Klubja és a Haáz Rezső Múzeum.

Idén is lesz tojásfestő verseny, melyre minden korosztályból jelentkezhetnek a gyerekek. Minden versenyző egy saját kezűleg dekorált tojással nevezhet be legkésőbb március 31-én, szombaton 15 óráig.  A festett tojásokból zsűri választja ki a legsikerültebbet, amelyet korosztályonként értékes díjjal jutalmazunk. A festett, rajzolt tojásokat elkészíthetik a helyszínen, a foglalkozás keretében is.
Ismét szavazhatnak a “Legszebb Húsvéti asztal”-ra! A látogatók szavazatai alapján díjat kap a legszebben megterített húsvéti asztal/stand tulajdonosa. A szavazók között kisorsoljuk a „Bőség kosarát”, mely hústermékeket tartalmaz.

A Húsvéti Vásár hivatalos megnyitója március 30-án, pénteken délben 12 órakor lesz. A megnyitóbeszédeket követi az Udvarhelyszék Fúvószenekar előadása.
Nyitvatartás: - pénteken 12-19 óra között

                     - szombaton 10-18 óra között

Tudnivalók a meghirdetett versenyekről:
- Tojásfestő verseny gyermekeknek: a hímes / festett  tojást szombaton 15 óráig lehet leadni az Info sátorban, eredményhirdetés, díjazás 17 órakor.
- Legszebb húsvéti asztal: a vásár látogatói legkésőbb szombaton 16 óráig az Info standnál levő szavazólapokkal voksolhatnak, kiértékelő, díjazás 18 órakor lesz.

Főtámogató: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala
További információkat az SZMVSZ iroda elérhetőségein kérhetnek.

temp_szmvsz_k

A tagoktól-tagoknak kedvezményrendszer felajánlásainak letöltése: itt

VÉDJEGY ÉS SZABADALOM
A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége előadásokat szervez 2011. június 16-án, csütörtökön 17.00 órától a székelyudvarhelyi Hagyományőrzési Forrásközpont előadótermében, melyre tisztelettel meghívja Önt. Programtervezet: 16:50 Regisztráció 17:00 Varga Gábor, Országos Szabadalmi és Védjegy Hivatal vezérigazgatója Témakör: Az OSIM működése 17:25 Adelina Stanciu, Európai Szabadalom és Védjegy ügyvivő, - Sepsiszentgyörgy Témakör: Általános tudnivalók az iparjogvédelemről 17:50 Antal István parlamenti képviselő, iparjogi szakértő Témakör: A védjegy szükségessége A rendezvényre várunk minden érdeklődőt.

Húsvéti Vásárt szervezünk!
Husveti plakat 2011
A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége  április 15-16 között  szervezi meg a II. Húsvéti Vásárt. A két napos rendezvény helyszíne a Márton Áron tér lesz.
A szabadtéri sátrakban  40 kiállító (tej-, gyümölcs- és húsfeldolgozók, méz és péktermékek,  kézművesek, népművészek) mutatja be és kínálja eladásra termékeit. A termékbemutatót a kézművesek, a Cimbora Tanulók Klubja, a Városi Könyvtár és a Haáz Rezső Múzeum által szervezett  kiállítások, foglalkozások (tojásfestés,  tűzzománc készítés, csomózás , szalmafonás ) színesítik és térzene teszi hangulatossá.  A vásár ideje alatt szervezzük meg a gyermekeknek a tojásfestő versenyt. Minden versenyző egy saját kezűleg dekorált tojással nevezhet be legkésőbb április 16-án, szombaton 15 óráig.  A festett tojásokból zsűri választja ki a legsikerültebbet, amelyet értékes díjjal jutalmazunk.
A látogatók szavazatai alapján díjat kap majd a legszebben megterített húsvéti asztal/stand tulajdonosa is. A legszebben megterített asztalra szavazók közt kisorsoljuk a vadhúsfeldolgozó által felajánlott „Bőség kosarát”, továbbá több ajándék talál még gazdára. A Húsvéti Vásár hivatalos, megnyitójára április 15-én, pénteken délben 12 órakor kerül sor. A megnyitóbeszédeket követi az Udvarhelyszék Fúvószenekar előadása.
A Húsvéti Vásár április 15-én, pénteken 12-19 óra, szombaton 10-18 óra között tart nyitva és várja látogatóit.
Tudnivalók a meghirdetett versenyekről:
- Tojásfestő verseny gyermekeknek: a hímes / festett  tojást szombaton du. 3 óráig lehet leadni az Info sátorban, eredményhirdetés, díjazás délután 5 órakor.
- Legszebb húsvéti asztal: a vásár látogatói legkésőbb szombaton du. 4 óráig, az Info standnál levő szavazólapokkal voksolhatnak, kiértékelő, díjazás du. 6 órakor.
Főtámogató: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala
További információkat az SZMVSZ iroda elérhetőségein kérhetnek.

Szövetségi hírek

KÖZLEMÉNY: Találkozó a parlamenti jelöltekkel

Az SZMVSZ az elmúlt héten találkozót szervezett a 2020....
2020-12-03 12:36:31

Találkozó a parlamenti jelöltekkel

2020. november 26-án 12:00 órától találkozóra került...
2020-11-27 10:46:08

Állásfoglalás: székelyudvarhelyi adók/illetékek 2021-re

A székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal...
2020-11-25 10:03:28

KÖZLEMÉNY: Nyitás és más változások a Szövetség életében

A Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége tagjai a...
2020-10-16 19:18:49
Gazdasági sajtófigyelő

Sajtófigyelő 2020.12.13.

A friss gyümölcs, a tojás és az elektromos energia ára nőtt legnagyobb mértékben novemberben A...

Sajtófigyelő 2020.12.06.

Mennyit költ Románia egészségügyre a többi EU-s tagállamhoz képest? Az uniós átlag 2982 euróra...

Sajtófigyelő 2020.11.29.

Az alapbér 75-85%-áig terjedő pótlékot kapnak a Covid-kórházakban dolgozók A mentőszolgálat...
Fotógaléria

Partnerek

  • Albert Schweitzer Alapítvány
  • Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt
  • Hargita Megye Tanácsa
  • Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV)
  • OSIM: Szabadalmi- és Védjegyoltalmi Hivatal
  • Református Kollégium, Székelyudvarhely
  • SilCris Invest Kft.
  • Star rádió
  • Székelyudvarhely Önkormányzata