Nyomtatás

Adók és illetékek – címmel jelent meg az elsősorban mikróvállalkozóknak és nem csak nekik szóló, hiánypótló és rendkívül hasznos magyar nyelvű kiadványunk.

Adók és illetékek, profitadó, személyi jövedelemadó, külföldiek adója, áfa, helyi adók és illetékek, jogszabályok – a 68 oldalas kéyikönyvben a szerzők (Szilágyi István főkönyvelő, főiskolai előadótanár, Ilyés György, a helyi Adók és Illetékek Osztályának nyugalmazott vezetője) hat nagy fejezetre bontva, hétköznapi, gyakorlati példákkal is illusztrálva, részletesen, szemléletesen, szakszerűen, de ugyanakkor a témában kevésbé jártasak és a laikusok számára is közérthető módon bontják ki az adott témát.

A kiadvány a román Adótörvénykönyv alapján készült, tartalmazza a hatályban levő jogszabályokat, így valós segítséget nyújt a vállalkozóknak, hogy megértsék azokat, illetve eligazodjanak a hazai adójogrendszer átláthatatlannak tűnő útvesztőjében. Az Adók és illetékek című kézikönyvet a SZMVSZ székhelyén a Kossuth Lajos u. 43. szám alatti irodában lehet megvásárolni. Érdeklődni elektronikus levélben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a 0366 – 103793 illetve a 0748 – 3845932 telefonszámon, naponta.